Kerststal terug in binnenstad Weert

De bekende Kerststal van Weert keert na 12 jaar terug in de binnenstad! De monumentale schuur in onze kloostertuin wordt omgetoverd tot herberg en stal, waarin het kerstverhaal uitgebeeld wordt.

De kerststal is van zondag 17 december 2017 t/m zaterdag 6 januari 2018 dagelijks te bezoeken van 13:30 tot 17:00 uur. De ingang vindt u aan de Maasstraat 17, bij de poort van ons gastenhuis. Entreekosten zijn 2 euro. Voor kinderen t/m 12 jaar is de entree gratis. Het begeleidende boekje kost 1 euro.

De kerststal wordt georganiseerd door een aantal ondernemers uit de Maasstraat, verenigd in de Stichting Vrienden van de Birgittinessen Weert. De financiële opbrengst van de entree en het boekje worden gebruikt om de Kerststal te bekostigen. Wat er overblijft, schenkt de Stichting ten behoeve van het onderhoud van ons klooster. Wij zijn hen – en u – hier dankbaar voor.

Wij stellen graag onze monumentale schuur en kloostertuin ter beschikking aan de Kerststal van Weert. We zijn blij dat we op deze manier aan de inwoners en bezoekers van Weert iets mogen meegeven van Kerstmis.

Wist u dat u in ons gastenhuis terecht kunt voor overnachtingen, lunch, diner, om te vergaderen en voor het organiseren van recepties, jubilea, doop- en communiefeesten etc.? Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Helaas is het tijdens de kerststal niet mogelijk om als gast van ons gastenhuis uw auto te parkeren op de parkeerplaatsen binnen de poorten van de abdij. Dank u wel voor uw begrip.

EnglishGermanItaly