Weekbericht week 39

Het was weer een mooie week, vol met bijzondere ontmoetingen en bezoeken. We nemen u graag mee in deze wekelijkse terugblik!

Maandag 23 september

Vandaag was de Ridderorde van het Heilig Graf van Jeruzalem (regio Limburg) bij ons te gast. We hebben samen met hen de Vespers gebeden, waarna ze gingen vergaderen in de conferentiezaal. 

Donderdag 26 september

Vanavond hadden we een groep bij ons in het klooster die elk jaar terugkeert voor een bijeenkomst, inclusief avondeten. We vonden het erg fijn om hen ook dit keer weer te mogen ontvangen en hopen hen natuurlijk volgend jaar weer in goede gezondheid te mogen ontmoeten.

Vrijdag 27 september

Het is Weerter Kermis en hierdoor is ons gastenhuis ook dit keer weer volledig bezet. Alle trouwe gasten zijn weer teruggekeerd vanwege de kermis en weten dus de weg naar ons gastenhuis te vinden! Het is mooi dat we hen ook weer dit jaar te gast hebben en we wensen hen en iedereen die naar Weert komt, heel veel plezier op de kermis!

Aan het begin van deze week vond Cultureel Lint plaats en we hebben weer vele mensen in onze tuin mogen ontvangen. Het weer was heel mooi en ook de evenementen die in onze tuin plaatsvonden, waren goed bezocht! Kijk op onze Facebookpagina voor enkele foto’s!

Voordat we dit weekbericht afsluiten, herinneren we u graag aan onze retraiteserie met als thema “Sterke vrouwen in de Bijbel”. U kunt zich nog aanmelden voor de retraite op 22 en 23 november!
Tot slot wensen we u graag een gezegende zondag toe en een mooie nieuwe week.

Met hartelijke groeten,
Zusters Birgittinessen

EnglishGermanItaly