Weekbericht week 38

We hebben weer een prachtige week achter de rug en kijken – samen met u – graag terug op de gebeurtenissen in ons klooster.

Zondag 15 september

Vandaag verwelkomden we bijzonder bezoek. De Syrische familie die twee jaar geleden in ons gastenhuis verbleef, kwam samen met vrijwilligers naar ons klooster. Het was een blij weerzien en we vinden het fijn om te zien dat het goed met hen gaat!

Maandag 16 september

Maandag ontvingen we van mevrouw Vermazeren-Peeters een sponsorcheque. We zijn mevrouw Vermazeren-Peeters zeer dankbaar voor haar steun en de aandacht die zij aan ons klooster blijft geven.

Donderdag 19 september

De Broederschap van Maria organiseerde een lezing in onze conferentiezaal. We vinden het fijn dat ze ook weer bij deze gelegenheid hebben gekozen voor ons gastenhuis. Bent u ook geïnteresseerd in het organiseren van een lezing of conferentie, neem dan vooral contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vrijdag 20 september

Vandaag hebben we nieuwe matrassen voor het gastenhuis gekregen! Héél hartelijk bedankt aan de winkel Jacobs-Koppers – onze “buren” – bij ons in de Maasstraat!

Zaterdag 21 september

Ook vandaag mochten we weer, net als voorgaande weken, de stadsgidsen met hun groepen in onze tuin ontvangen.

Morgen, zondag 22 september, vindt Cultureel Lint plaats in Weert. Van 13:00 t/m 17:00 uur kan iedereen in onze tuin genieten van verschillende evenementen, waaronder muziek en zang. U bent van harte welkom!
Kunt u niet aanwezig zijn, lees dan vooral volgende week in ons weekbericht over het verloop van deze dag.

 

Het was een heel mooie week, vol ontmoetingen en activiteiten, en er staat volgende week nog meer op het programma. Wij wensen u van harte een gezegende zondag en nieuwe week toe!

Met hartelijke groeten,
Zusters Birgittinessen

EnglishGermanItaly