Links

Nederlandse links

 

Medepatrones Europa
In 1999 is de Heilige Birgitta uitgeroepen tot beschermheilige van Europa. Lees hier meer over op de website van het Birgittinessenklooster in Vadstena.

Jubileumpostzegels
In 2003 was het 700 jaar geleden dat de Heilige Birgitta werd geboren. De Zweedse postdienst vierde dit jubileum met twee bijzondere postzegeluitgaven.

Sint Martinuskerk
De abdij van de zusters Birgittinessen staat vlak naast de prachtige St. Martinuskerk. Lees op deze site meer over onder andere de geschiedenis van de kerk en nieuws uit de parochie.

Bisdom Roermond
De Nederlandse kerkprovincie is onderverdeeld in zeven bisdommen. Weert ligt in het bisdom Roermond.

 

Meer interessante en nuttige links

 

www.jongkatholiek.nl
Dé website door en voor katholieke jongeren.

www.jp2.nl
De JP2 Stichting zet zich in voor goede katholieke geloofsvorming en catechese. Deze stichting verdient uw (financiële) steun.

www.waaromJezus-rk.nl
Voor een eenvoudige internetcursus over het geloof en de persoon van Jezus.

www.rk-alphacentrum.nl
Voor de Alpha-cursus en de cursus CaFE.

www.dewandelmaat.nl
Kloosterwandelingen in binnen en buitenland worden aangeboden door de Wandelmaat.

www.moederretraite.nl
De moederretraites zijn in eerste instantie bedoeld voor moeders voor wie het, door de drukte in het gezin, lastig is om tijd voor persoonlijke bezinning vrij te maken en aan een retraite deel te nemen. Vooral moeders dus met nog kleine of thuiswonende kinderen.

www.mariabonten.nl
Historisch Toeristisch Bureau Maria Bonten organiseert culturele arrangementen en maakt u wegwijs op de mooiste plekjes van Limburg.

EnglishGermanItaly