Openingstijden Kerststal Weert 2019

In de tijd die u normaal gebruikt om ons weekbericht te lezen, kunt u vanaf nu een bezoekje brengen aan de Kerststal Weert 2019, die vandaag geopend is! Via de poort van ons gastenhuis komt u in de monumentale schuur in onze kloostertuin. Van harte uitgenodigd.

Openingsdata en -tijden

Zaterdag 14 december en zondag 15 december
Woensdag 18 december
Zaterdag 21 december t/m zondag 29 december

Elke dag geopend van 13:30 tot 17:00 uur.

Birgittinessenabdij Maria Hart, Maasstraat 17, binnenstad Weert (routebeschrijving).

Entree voor volwassenen bedraagt € 2,- en voor kinderen t/m 12 jaar € 1,-. De opbrengst gaat naar de onkosten voor de kerststal en komt verder ten goede aan het onderhoud van ons klooster.

Op zaterdag 21 december is er muziek, verzorgd door Kapel0495. Op zondag 22 december en vrijdag 27 december maakt de beeldengroep plaats voor kinderen van de Weerter voetbalvereniging FC Oda, die de kerststal zullen uitbeelden. Met Kerstmis, op 25 en 26 december, zal er een echt kindje Jezus in de kribbe liggen.

 

De Kerststal Weert wordt georganiseerd door een aantal ondernemers bij ons uit de Maasstraat, verenigd in de Stichting Vrienden van de Birgittinessen. Voor vragen of complimenten kunt u (ook) bij hen terecht via Facebook of e-mail: vriendenbirgittinessen@gmail.com. Wij danken hen en alle vrijwilligers voor hun inzet!

 

Foto’s opening Kerststal Weert

Op zaterdag 14 december 2019.
Met dank aan Weert de Gekste/Theo Van de Winkel voor gebruik van de foto’s.

EnglishGermanItaly