Weekbericht week 44

Het was weer een mooie week met diverse gasten en speciale (hoog)feesten. We willen u daar graag meer over vertellen in ons weekbericht…

Zondag 27 oktober

De Stichting Vrienden Martinuskoor van onze parochie was vandaag bij ons te gast. De stichting heeft als doel de speciale uitvoeringen van het Groot Sint Martinuskoor financieel te ondersteunen.
De leden van de stichting kwamen samen in ons gastenhuis voor een jaarlijkse ontmoeting en het was dan ook weer erg fijn om hen hiervoor te mogen verwelkomen!

Vrijdag 1 november

Op deze dag vierden we, samen met de Wereldkerk, het Hoogfeest van Allerheiligen. De Eucharistieviering werd opgedragen door deken Franken.

Zaterdag 2 november

Na Allerheiligen komt het feest van Allerzielen. We herdenken op deze dag de overledenen. In het zuiden van het land vindt ook nog vaak het Allerzielenlof plaats, waarna men naar de begraafplaats trekt, de graven zegent en bloemen plaatst op de graven. Onze gemeenschap trok na afloop van de Vespers naar het kerkhof om samen de rozenkrans te bidden voor de zielenrust van onze overleden zusters en medewerkers.

We wensen u van harte een gezegende zondag toe en een mooie nieuwe week!

Met hartelijke groeten,
Zusters Birgittinessen

EnglishGermanItaly