Weekbericht week 47

Vanwege de retraite publiceren wij ons weekbericht een dagje later, maar niet met minder mooi nieuws!

Donderdag 22 november

Een paar dagen na zijn aankomst in Nederland, kwam de Sint met zijn Pieten natuurlijk ook weer langs in ons klooster. Voor zuster Bernarda was dit meteen de eerste keer dat ze kennis kon maken met deze mooie Nederlandse traditie. Vanzelfsprekend hebben we voor Sinterklaas gezongen, waarna hij weer vertrok voor zijn volgende bezoeken. Dank u wel Sinterklaasje en graag tot volgend jaar!

Vrijdag 23 en zaterdag 24 november

Deze vrijdag en zaterdag vond de laatste retraite plaats uit een serie van drie. Zoals u in onze vorige berichten kon lezen, was in het kader van het 175-jarig jubileum van de Birgittinessen in Weert dit keer gekozen voor het thema “Sterke vrouwen in de Bijbel”, onder leiding van Pr. Dr. Jos Geelen.
Het was een mooie en gezegende retraite. Ook dit keer konden we weer veel (nieuwe) retraitanten verwelkomen! Volgend jaar starten we met een nieuwe serie. Natuurlijk bent u te zijner tijd, als trouwe lezer van dit weekbericht, als eerste op de hoogte. Het thema van dit jaar is zo goed bevallen, dat we er volgend jaar mee verder gaan.
Bidt u mee dat de retraite veel vrucht mag dragen?

Wij wensen u nog een mooie en gezegende zondag toe!

Hartelijke groeten,
Zusters Birgittinessen

EnglishGermanItaly