Weekbericht week 46

Er was veel bedrijvigheid in ons klooster, maar toch is het dit keer een kort weekbericht!

Weekend 16-17 november

Dit weekend was de Neocatechumenale Weg uit de parochie van Nederweert bij ons te gast. We zijn dankbaar dat we hen weer mochten ontvangen en hopen hen over enige tijd weer te mogen verwelkomen in het klooster.

Wat u de komende tijd bij ons verwachten kunt…

Retraite

Graag willen wij nog eenmaal het laatste deel van onze retraiteserie van 2018 (zie foto bovenaan dit bericht) onder de aandacht brengen. Deze vindt plaats op aanstaande vrijdag en zaterdag, 23 en 24 november. In het kader van het 175-jarig jubileum van de Birgittinessen in Weert is er dit keer gekozen voor het thema “Sterke vrouwen in de Bijbel”, onder leiding van Pr. Dr. Jos Geelen. Meer informatie vindt u op deze website. Er is nog een beperkt aantal plaatsen vrij, dus meldt u zich snel aan!

Kerststal Weert 2019

U hebt waarschijnlijk de bedrijvigheid op de Facebookpagina van de Stichting Vrienden van de Birgittinessen al opgemerkt…en inderdaad, het is weer zover. Van 15 tot en met 30 december van dit jaar zal er weer een bijzondere kerststal in onze kloostertuin zijn opgebouwd. Wij bevelen dit project graag aan in uw gebeden en we hopen dat er ook dit jaar weer vele bezoekers mogen genieten van de kerststal. Ook willen wij graag (alvast) alle vrijwilligers bedanken, want zonder hen zou er geen kerststal kunnen plaatsvinden.
Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar eerder genoemde Facebookpagina. U vindt daar alles over de planning en hoe u desgewenst dit mooie project en de Stichting kunt ondersteunen.

Een gezegende zondag!
Hartelijke groeten,
Zusters Birgittinessen

EnglishGermanItaly