Weekbericht week 42

Naast onze wekelijkse vaste activiteiten hadden we deze week een bijzondere groep te gast en ook via ons weekbericht willen we u graag weer uitnodigen voor onze retraite!

Donderdag 17 oktober – zaterdag 19 oktober

Tijdens deze dagen was de Stichting PLA (Pour les Autres) bij ons te gast. Onder andere de kardinaal van Zweden, Monseigneur Van den Hende, bisschop van Rotterdam, én Moeder Anima Christi, in Rusland overste van de Blauwe Zusters, zijn daar lid van.

Zaterdag 19 oktober

De aanwezige leden van de Stichting Pour les Autres vierden samen met ons de Heilige Mis, waar Zijne Eminentie Anders Arborelius, kardinaal van Zweden, de hoofdcelebrant was. Leuk om te weten: kardinaal Arborelius spreekt Nederlands, omdat hij in België filosofie en theologie heeft gestudeerd.
We zijn blij dat ze de weg naar ons klooster hebben gevonden en hopen hen in de toekomst nog vaker te mogen begroeten in ons gastenhuis.

 

Vervolg retraiteserie: sterke vrouwen in de Bijbel

 

“Wegens succes herhaald”, zegt men wel eens. In dit geval is het “wegens succes voortgezet”, want de goed ontvangen retraiteserie in ons jubileumjaar 2018 vervolgen wij in 2019 met een miniretraite met eveneens als thema:

Sterke vrouwen in de Bijbel

Inleider: dr. Joseph Geelen C.R.L., studentenpastor van de Radbouduniversiteit te Nijmegen.

 

Zet in uw agenda en geef u vooral op:
vrijdag en zaterdag 22 en 23 november

 

Lees het nieuwsbericht op deze website voor meer info en om u aan te melden.

 

 

We wensen u van harte een gezegende zondag en een mooie nieuwe week toe!

Met hartelijke groeten,
Zusters Birgittinessen

EnglishGermanItaly