Weekbericht week 35

Omdat volgende week in heel Nederland nu écht het nieuwe school- en studiejaar begint, gunnen we u met dit weekbericht een kleine blik in onze agenda van de maand september. Het interview met de voorzitter van de Stichting Vrienden van de Birgittinessen, zoals in het vorige weekbericht aangekondigd, houdt u daarom nog even van ons tegoed.
Graag tot ziens in ons klooster!

Een greep uit onze agenda

Vanaf 3 september

We mogen gasten verwelkomen vanwege het Europees Kampioenschap Water-/Kabelski in Weert, op 7, 8 en 9 september in de IJzeren Man.

Dinsdag 4 september

Avondeten voor minderbedeelden (in samenwerking met Voedselbank Weert).

Zaterdag 8 september: Open Monumentendag!

Onze kloostertuin zal open zijn van 13:30 tot 17:00 uur. In de monumentale schuur zal ook Mia Janssen een demonstratie ‘Kalligraferen’ verzorgen: de kunst van het schoonschrijven. Iedereen is welkom!

Woensdag 12 september

De jaarlijkse lezing van de Broederschap Weert.

Zaterdag 23 september: Cultureel Lint!

De poort naar onze kloostertuin zal ook open zijn, met muziek. Iedereen is welkom!

Vanaf 28 september: Kermis in Weert!

Ook dit jaar zullen weer een aantal orgeldraaiers bij ons overnachten, zodat ze de volgende dag steeds weer goed uitgerust voor u allen kunnen draaien op de “grootste, goedkoopste en gezelligste kermis van Limburg”.

Zaterdag 29 september

Er zal een groep van De Wandelmaat bij ons te gast zijn. Ook zij keren, sinds enkele jaren, inmiddels meerdere keren per jaar bij ons terug.

Wij wensen u een gezegende zondag toe!
Zusters Birgittinessen

EnglishGermanItaly