Gevolgen coronavirus

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus en voor uw en onze veiligheid en gezondheid, hebben wij helaas de beslissing moeten nemen dat vanaf heden de vieringen en gebeden in onze kapel niet meer toegankelijk zijn voor gasten en bezoekers. Dit is een moeilijk besluit geweest, des te meer vanwege ons apostolaat van de oecumenische gastvrijheid, waarmee wij altijd het licht van de Allerheiligste Verlosser in de wereld willen laten schijnen.
Wij hopen op uw begrip voor deze beslissing. Zodra deze situatie verandert, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Binnen de muren van ons klooster blijven wij onverminderd bidden voor alle betrokkenen en in het bijzonder voor de slachtoffers van deze crisis.

Gebedsintenties

Met al onze zorgen en moeiten zijn wij welkom bij God. Wij nodigen u graag uit om uw gebedsintentie aan ons door te geven. Alle intenties zullen aan God worden opgedragen tijdens de dagelijkse viering van de H. Mis.

Gebruikt u het contactformulier op deze website om uw intentie door te geven of doe een briefje in onze brievenbus aan de Maasstraat 17 in Weert.

Online

Graag verwijzen wij u naar de speciale webpagina van het Bisdom Roermond, waar enkele initiatieven zijn verzameld van diverse kerkelijke vieringen en activiteiten die u nu online kunt meevieren en volgen.
Ook bevelen wij de KRO-NCRV-uitzendingen aan van aanstaande zondag, 22 maart, met een gebedscirkel langs alle Nederlandse bisschoppen.

In gebed verbonden,

Zusters Birgittinessen
Weert

 

(Foto bovenaan dit bericht: samen met onze bisschop, mgr. Smeets. Hij was bij ons te gast tijdens zijn bezoek aan het Dekenaat Weert in juni 2019.)

EnglishGermanItaly