Weekbericht week 33

De zomervakantie is bij ons in het zuiden weer voorbij en met dit weekbericht luiden we graag – samen met u – de nieuwe week in!

Maandag 12 augustus

Vandaag ontvingen we in ons gastenhuis de stichting BoodschappenPlusBus uit Roermond. Deze stichting zorgt voor senioren aldaar in de stad. Ze kwamen bij ons op bezoek voor een lunch en een rondleiding en we zijn blij dat we hen daarvoor mochten ontvangen.

Donderdag 15 augustus

Op deze dag vierden we – samen met de Wereldkerk – het Hoogfeest van Maria ten Hemelopneming. ’s Ochtends droeg kapelaan Marco Figliola de Heilige Mis op in onze kapel. In de middag ontvingen we de Lourdespelgrims van onze parochie in onze tuin. En ’s avonds was de traditionele Mariaprocessie vanuit de dekenale Sint Martinuskerk naar onze Lourdesgrot. Deze werd natuurlijk traditiegetrouw afgesloten met een kleine receptie.

Zaterdag 17 augustus

Terwijl u dit leest, is in onze tuin door de Broederschap van Maria een picknick voor de christelijke vluchtelingen georganiseerd. Wij zijn dankbaar dat we ook hiervoor weer de gelegenheid konden bieden.

Wij wensen iedereen die weer aan het werk gaat en naar school moet, heel veel succes toe!

Een gezegende zondag aan u allen!

Met hartelijke groeten,
Zusters Birgittinessen

P.S.: vergeet u zich niet aan te melden voor onze retraites!

EnglishGermanItaly