Zalig Pasen!

Pasen, 2017

Dierbare vrienden,

Wij hebben de Veertigdagentijd met veel devotie beleefd vanuit onze toewijding aan de Gekruisigde Heer. Van harte wensen wij u een zalig Paasfeest en bidden dat de vreugde, de vrede en de liefde van de Verrezen Heer uw hart mag vervullen.

We mogen met dankbaarheid terugdenken aan de afgelopen periode. Zoals sommigen van U al weten is M. Olga Maria niet meer in Nederland. Ze is geroepen om in Gdansk in dienst te zijn in een van onze kloosters in Polen. We danken de Heer voor alles wat ze hier heeft gedaan voor het welzijn van het klooster.

Verrezen Christus

We willen u uitnodigen om samen met ons de Heer in gebed te danken voor de nieuwe toekomst van het klooster en willen tevens alle gasten en bezoekers heel hartelijk danken voor hun komst en steun in gaven en gebed. Tevens koesteren wij de hoop dat deze plaats van gastvrijheid nog meer bekendheid mag gaan krijgen, zodat we steeds beter gestalte kunnen gaan geven aan het charisma van onze Stichteressen, de heilige Moeder Birgitta en onze heilige Moeder Elisabeth.

In dankbaarheid met u verbonden in gebed: Zalig Pasen!

Zr. Concezione O.Ss.S (M. Overste)
en medezusters

EnglishGermanItaly