Weekbericht week 11

In dit weekbericht iets met citroenen…

Maandag 11 maart

Vanaf deze dag was ons gastenhuis weer bezet met onze vaste ‘week’gasten én we mochten nieuwe gasten verwelkomen. En – verschillende stamgasten hebben het al opgemerkt – dat is natuurlijk een mooie gelegenheid om de kamers een klein beetje opnieuw aan te kleden…

Op de maandagavond was meteen de laatste avond van de reeks catecheses in ons gastenhuis.

Woensdag 13 maart

In de ochtend ontvingen wij de stadsgidsen van Weert. Zij kwamen in ons klooster met een groep om hen de gelegenheid te geven om onze tuin en ons klooster van achter de poort te bekijken.

‘s Middags was er een groep van Cultuureducatie met Kwaliteit in Midden-Limburg te gast. Zij maakten voor een vergadering gebruik van onze conferentiezaal.

Donderdag 14 maart

In juni zal er in de Maasstraat weer de Italiaanse dag plaatsvinden en wij willen dan ook graag weer ons steentje bijdragen.

Deze dag hebben we gebruikt om de limoncello voor te bereiden, die dan zal worden aangeboden.

Vrijdag 15 t/m zondag 17 maart

Terwijl u dit leest, vindt er in ons gastenhuis een retraite plaats, georganiseerd voor de groep die naar de catechese-avonden kwam. We zijn blij dat ze hiervoor voor ons klooster hebben gekozen. Wilt u meer weten over het organiseren van retraites, weekenden, vergaderingen, feesten of wat dan ook, kijkt u vooral op deze website bij ‘Gastenhuis‘.

We wensen u een gezegende verdere Vastentijd toe!

Met hartelijke groeten,
Zusters Birgittinessen

EnglishGermanItaly