Priesterjubileum en barbecue

De zomer is begonnen. Voor velen betekent dat een moment van rust en, indien mogelijk, op vakantie gaan. Voor ons gaat het dagelijks leven natuurlijk ook door: u kunt op ons rekenen, ook in de zomer!

Dankbaar mogen wij terugkijken op een mooi weekend. Afgelopen zondag vierde priester Braun zijn 25-jarig priesterjubileum (27 juni). De drukbezochte H. Mis in onze kapel en de aansluitende receptie toonden de betrokkenheid van vele gelovigen.

Priesterjubileum pr. Braun

Onze kapel bescheiden versierd voor een bijzonder jubileum

Priesterjubileum pr. Braun

Priester Braun tijdens de viering van de H. Mis

Priesterjubileum pr. Braun

Vele mensen vierden samen met priester Braun en ons de H. Mis

 

‘s Avonds was het tijd voor een maaltijd. En niet zomaar een maaltijd! De jongerengroep Weert was bij ons te gast om het seizoen af te sluiten met een overheerlijke barbecue in onze kloostertuin.

Barbecue jongerengroep

Barbecue jongerengroep

Barbecue jongerengroep

Barbecue jongerengroep

 

De komende maanden zullen diverse activiteiten plaatsvinden in ons klooster. Zo wordt van 14 t/m 18 augustus het jaarlijkse Meisjeskamp van het Bisdom Roermond in ons klooster gehouden. Bidt u voor de jonge deelneemsters en de leiding, dat zij een bijzondere en mooie week mogen hebben? Met ontspanning, plezier en dat ze Jezus mogen ontmoeten in de H. Sacramenten?

Ook gaan onze wekelijkse maaltijd voor senioren gewoon door!

Velen maken deze zomer van de gelegenheid gebruik om enkele dagen of langer te overnachten in ons gastenhuis. Om tot rust te komen of om te genieten van een van de vele evenementen in Weert. Iets voor u? Boek dan direct uw verblijf! Of bekijk eerst de foto’s en reviews op Zoover of TripAdvisor van de gasten die u voorgingen.

Wij wensen u een mooie en gezegende zomer. Wij bidden voor u!

 

P.S.: Vergeet u niet onze retraiteserie? De volgende data zijn 15 en 16 september.

EnglishGermanItaly