Gastenhuis

Bent u op zoek naar een pension, retraite-, receptie- of vergaderlocatie, lunch of diner in Midden-Limburg? Voor uzelf, uw gezin of als groep? Boek dan nu een verblijf in ons gastenhuis of huur een ruimte van onze accommodatie!
Ons monumentale klooster aan de Maasstraat in het centrum van Weert beschikt over verschillende faciliteiten waaronder gastenkamers, een conferentieruimte en de rustgevende kloostertuin. Het gastenhuis staat volledig ter beschikking van ons gastvrij apostolaat. U bent van harte welkom! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om te reserveren.

Gastenkamersgastenhuis_kamer02

Ons gastenhuis beschikt over zeven eenpersoonskamers en zeven tweepersoonskamers. Alle kamers beschikken over eigen sanitair. De maaltijden worden geserveerd in de eetzaal. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van de televisiekamer, bibliotheek en de kloostertuin. Ook kunt u met ons meevieren en -bidden in de kapel, maar dit is niet verplicht. Er is gratis wifi beschikbaar. U verblijft in een oase van rust middenin het centrum van Weert.

Maaltijden

Voor een heerlijke maaltijd kunt u terecht in onze eetzaal. Met uw reservering kunt u aangeven welke maaltijden (ontbijt, lunch, diner) u in ons klooster wenst te nuttigen. Wij serveren dagelijks een ontbijt- en lunchbuffet. ‘s Avonds serveren wij een gevarieerd (internationaal getint) diner, met onder andere verse ingrediënten uit eigen tuin.
Uiteraard kunt u ook bij ons reserveren voor een maaltijd zonder gebruik te maken van de overnachtingsmogelijkheden.

Kapel

Als bezoeker en als gast van ons gastenhuis bent u van harte welkom in onze kapel tijdens de H. Mis en de gebedstijden. Toegang voor bezoekers via de (hoofd)ingang van het klooster.

Conferentiezaalgastenhuis_conferentiezaal

De conferentiezaal is geschikt voor recepties, bijeenkomsten en vergaderingen tot circa 50 personen. De zaal is voorzien van verschillende moderne faciliteiten en beschikt onder andere over een beamer. Voor recepties/gezelschappen tot circa 100 personen kan ook de naastgelegen binnenplaats gebruikt worden. Voor grotere groepen (100+) zijn de monumentale schuur en kloostertuin beschikbaar.

Monumentale schuur en kloostertuingastenhuis_kloostertuin

Bij de kloostertuin bevindt zich een prachtige monumentale schuur, geschikt voor recepties en feesten voor grotere groepen. De monumentale schuur beschikt over een podiumgedeelte en is in 2014 volledig gerenoveerd.

EnglishGermanItaly